jueves, 15 de agosto de 2013

Castell Saverdera - 670m SOTA EA3/GI-035 EAFF-113
 Per les vacances de l'estiu del 2013 vàrem decidir anar a la Costa Brava i descobrir els seus paisatges, com que la Queralt encara no sap caminar anàvem visitant tots els indrets amb el carret.

Però... com no es pot desaprofitar cap ocasió vaig parlar amb el company Manel EA3EGB per dir-li que estava per la seva zona i en un tres i no res vàrem organitzar una activació SOTA, d'un punt d'acord, però al SOTA mai et regalen res.
El triat va ser el Castell de Saverdera, que també disposava de referència de Parc Natural i de Vèrtex Geodèsic, així tots dos podríem treballar.

Vàrem quedar molt aviat per ser vacances i ens vàrem dirigir al Parc Natural de Sant Pere de Rodes


 Amb el cotxe ben aparcat vam començar per unes escaletes molt amples, però en un moment la senda es va anar estretint.
 Les vistes del monestir i la platja de fons són espectaculars.El Castell es troba en mal estat, però només per les vistes val la pena visitar, en uns 40 minuts ja estàvem a dalt.Vista del Vèrtex i cim des del Castell. Durant tota la pujada vam tenir molta sort que s'havia instaurat la boira, i la veritat es que fins les 12 del migdia, vam poder treballar sense massa problema.A partir de les 12h, la calor ja començava a ser important, el Manel es va refugiar amb un paraigües, recordant molt de lluny a la Formula 1.
Vaig poder treballar en 20m, 40m i 2m amb un total de 110 QSO's gens malament per l'anteneta auto construïda, el Manel amb la referència del Vertex va fer més de 200 QSO's.

Com sempre un plaer anar amb aquests Radioaficionats tant experimentats, i esperant la propera...
No hay comentarios:

Publicar un comentario