lunes, 2 de mayo de 2011

III Caminada Popular Massalcoreig

Com era de preveure i havia anunciat, el Diumenge 1 de Maig varem fer la III Caminada Popular de Massalcoreig.



Aquest any la Caminada va tenir menys desnivells respecte l'any anterior, la novetat residia en arrivar fins el Monestir d'Avinganya , on hi trobariem un refrigeri i gaudiriem d'una visita a les instal·lacions amb els passes d'audiovisuals corresponents, des d'aquí amb tot el recorregut pla vam anar fins el Pla d'Escarp i ja cap a Massalcoreig, crec que el recorregut total estava sobre els 14km.

Com que el recorregut era quasibé pla, no ens vam poguer estar de pujar fins el tossal de Bellavista i fer-nos la foto al Vertic Geodèsic.

Aquest tipus de Caminades es caracteritzen per tenir un caire més familiar i nosaltres no varem ser menys i ens van acompanyar el Jordi, Cèlia, Paula, Irene i Tomàs.








Segons dades oficioses hi va haver uns 250 participants !!! un nombre considerable per al nostre poble i varem estar molt contents de poder acollir a tanta gent, que sens dubte va venir a disfrutar dels nostres paissatges, alguns portaven les seves mascotes i d'altres van haver de portar els nens tota l'estona al coll.







Al haver-hi tants participants es van crear varis subgrups i mentre anava avançant la caminada s'anava augmentant la distància entre aquest, jo personalment vaig estar tota l'estona amb el Tomàs, a partir de Avinganya l'Esther, Gaspar i Irene anaven davant, mentre que Tomàs Paula, Cèlia, Jordi i jo anavem més enraderits, encara que soni a excusa, varem perdre molt temps per què a Paula li va caure un dent a Avinganya ;-)

 













Quan varem arribar, sobre les 11:30 ens van obsequiar amb una bossa amb quatre detalls i a Irene i Jordi també els va tocar un dels 50 regals que es sortejaven.






Monestir del Pla d'Escarp.



Realment varem fer un gran esforç físic i per recuperar-nos que menys que anar de Fabada? doncs cap al Mas que allí estan els nostres sofrits Cheffs, que a part de aguantar-nos dient tot el rato "oh que guay la Caminada..." van tenir que aguantar la nostra pudor de peus.

Suposo que el Sisco no tardarà en posar la recepta de les Fabes al seu Bloq La Pitxella


Bé doncs, ja veieu que aquesta va ser suau, a veure que fem per la propera...

2 comentarios:

  1. Mai fet seguidora, i no pel glamour que desprén la primera foto, ni per l'"espontània" de la quinta, ni per la tossuderia de la Esther d'anar de taronja, sino perque SURT LO MEU AFILLAT!!!! :p

    ResponderEliminar
  2. uff,..encara noto les conseqüències de la caminata,...no sento les cames,...!!

    ResponderEliminar